We doen ons best om snel op alle berichten te reageren. Het Verloren Kind werkt met beperkte capaciteit van vrijwilligers, het kan soms wat langer duren voordat je antwoord krijgt. We waarderen begrip hiervoor.  

Er zijn veel vragen waar het secretariaat van Het Verloren Kind per e-mail geen antwoord op geeft. Wij bieden een social platform waar iedereen die is betrokken bij oudervervreemding en -verstoting in contact kan komen met anderen om kennis, informatie, vragen en ideeën uit te wisselen. Dat platform is dé plaats voor inhoudelijke dialogen, vragen, antwoorden en reacties. De inhoud komt van de leden van het platform. Door je gratis als lid te registreren kun je meedoen. Ook is er een openbare leestafel met bijdragen van geselecteerde experts en professionals over onderwerpen die relevant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met oudervervreemding en -verstoting.

Vragen waar wij niet op ingaan zijn bijvoorbeeld:

  1. Ik zoek hulp of advies (om contact met mijn kind te krijgen, voor een juridische procedure, voor een andere procedure, etc.)
  2. Ik zoek bijscholing
  3. Ik zoek een deskundige om ergens op te treden
  4. Ik zoek contact met (een groep) mensen, bijvoorbeeld lotgenoten, vakgenoten, mensen in een bepaalde regio
  5. Ik wil jullie vertellen wat mij is overkomen
  6. Ik denk dat er sprake is van ouderverstoting en ik wil weten of dat klopt